2023-08-23 14:48:55

Müügisekretär

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Müügisekretäri ülesanne meie ettevõttes on esilauas klientide vastuvõtmine ja ettevõtte telefoni vastuvõtmine, info jagamine ja vajadusel edasisuunamine.

Müügisekretär tegeleb väiksemate ja keskmiste firmade ning asutuste päringutele vastuse andmisega ning hinnapakkumiste tegemisega.

Ootused kandidaadile

Müügisekretäri töö eeldab head suhtlemisoskust ning oskust hakkama saada olukordades, kus samaaegselt on vaja tegeleda erinevate ülesannetega. Kuna müügisekretäri töö osa on klientide vastuvõtmine, ootame ka korrektset riietumist ning väljanägemist. Kasuks tuleb võõrkeelte nagu vene ja inglise keele oskus.

Ettevõte pakub

Rois töötades saad osa Eesti suurima ning vanima äri- ja reklaamkingituste ning reklaamtoodetele keskenduva ettevõtte tööst, kus ootab Sind ees nooruslik ja professionaalne meeskond, kes on tugevalt orienteeritud ettevõtte arengule. Meil saad ennast arendada tehes põnevat ja väljakutsuvat tööd. Võid kindel olla, et andes oma panuse, ei hakka Sul tööl kunagi igav. Palgasüsteem annab võimaluse boonuse teenimiseks. Lisaks pakume oma töötajatele võimalust väga soodsa hinnaga käia spordiklubis. Toimuvad ka regulaarselt firmaüritused.