2023-08-23 14:48:55

Müügiesindaja

CVKeskus.ee klient
1221 - 3000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Sinu tööpäevad on hommikust alates tihedalt täis kliendikohtumisi, mis on eelnevalt telefoni teel kokku lepitud või ka spontaansed, klientideks on suures osas haridusasutused: koolid, lasteaiad. Lisaks toodete tutvustamisele ja kliendisuhete arendamisele koostad ka hangetele pakkumisi ja teed projektimüüki. Tööpiirkonna valikul saad ise sõna sekka öelda ja oma töötempot vastavalt kohandada - meil on kliente igas Eestimaa otsas. Aitad messe ette valmistada ja osaled ka ise aktiivselt.

Müügiprotsessi aitab juhtida Pipedrive süsteem, mille kasutamist sulle tutuvustame. Sinu käsutuses on kõik vajalikud nutiseadmed ja ka auto 24/7, et Eestimaa piires töölähetustel käia.

Ootused kandidaadile

- Eesti ja inglise keel, kasuks tuleb vene keel

- Väga head suhtlemis- ja läbirääkimisoskused

- Oskus analüüsida enda tegevusi ja leida lahendusi olemasolevatele probleemidele

- Eelnev B2B töökogemus on soovituslik

- valmidus panustada ettevõtte visiooni täitmisse

- Juhiluba

Ettevõte pakub

Motivatsioonipaketti:
Sinu motivatsioonipaketti kuulub lisaks umbes 2x keskmisele palgale ja tavapuhkusele ka 1 vaba päev sünnipäeva puhul, ettevõttesisesed soodustused, kvartaalsed boonused, ärimaja lõunasoodustused, mugavad ja soodsad sportimisvõimalused, et kasvõi lõunasel ajal trennis käia.

Mõnusat seltskonda:
Meie rahvusvaheline sõbralik ja kokkuhoidev meeskond käib sageli bowlingus ja põgenemistubades mõõtu võtmas ja meelt lahutamas. Kontoriseltskond on lemmikloomasõbralik ja oled teretulnud oma lemmikut tööle kaasa võtma. Pideva istuva asendi vältimiseks saab kontoris ka püstiasendis töötada - valik on sinu.

Arenguvõimalusi:
Enne tööle asumist tutvustame sulle oma tootevalikut ja läbid põhjaliku koolitusprogrammi. Edasiseid arenguvõimalusi on mitmeid. Sul on võimalus kõigi ettevõtte harude tegevust jälgida, omandad põhjalikke teadmisi nende tööst, ning kui sul midagi hästi välja tuleb, võib saada sellest sinu põhitegevus. Saadame sind koostööpartnerite juurde koolitustele ning kaks korda aastas külastame erialamesse Londonis ja Amsterdamis, kus saad oma teadmisi värskendada, oskusi lihvida ja uusi kontakte luua.

Julgustame sind kaasa rääkima ettevõtte kasvustrateegia ja müügitulemuste planeerimisel.

Nutikaid ja innovatiivseid tooteid:
SMART WALLS OÜ on edukas ja kiiresti arenev ettevõte, kasvame iga aastaga vähemalt kahekordselt. Meie põhitegevuseks on peamiselt haridusasutustele suunatud innovatiivsete ja nutikate tehnika- ja sisustuskaupade maaletoomine, müük ja turundus. Ettevõte on ametlik esindaja järgmistele toodetele: Mogu multifunktsionaalsed markertahvlivärvid ja magnettapeedid, Legamaster interaktiivsed puutetundlikud ekraanid, Pentaclass mitmesuunalised audiosüsteemid, Vivitek esitlustehnika ja Mirplay mööbel.