2023-08-23 14:48:55

Riigikogu majanduskomisjoni konsultant

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Riigikogu komisjonid valmistavad ette eelnõusid Riigikogu täiskogus arutamiseks, teostavad oma valdkonna piires kontrolli täidesaatva riigivõimu teostamise üle ning täidavad muid seadusega või Riigikogu otsusega neile pandud ülesandeid.
Majanduskomisjon on Riigikogu alatine komisjon, mis suunab seadusloomet ja kontrollib valitsust paljudes majandusega seotud või seda otseselt mõjutavates valdkondades; tegeleb küsimustega, mis käsitlevad ettevõtlust, ehitust ja elamumajandust, postiteenuseid ja elektroonilise side temaatikat, energeetikat, transporti, turismi, riigivara ja riigihangetega seonduvat, nõudeid pakutavatele toodetele ja teenustele, majandusalaste välislepingute ratifitseerimist, majandusarengut jpm.
Konsultandi ülesanne on komisjoni istungite tehniline ettevalmistamine ja protokollimine ning komisjoni asjaajamise korraldamine, sealhulgas teabe haldamine avalikus infosüsteemis ja veebikeskkonnas. Samuti komisjoni liikmete ja ametnike abistamine, nende tööks vajaliku informatsiooni kogumine, süstematiseerimine, analüüsimine ja edastamine.

Ootused kandidaadile

Ootame kandidaate, kellel on tõsine huvi parlamendi tegevuse ja hea õigusloome kujundamises osalemise vastu ning soov toetada Riigikogu komisjoni tema igapäevatöös.

Nõudmised ametikohale kandideerijale
• kõrgharidus, eelistatult õigusalane;
• eesti keele oskus kõrgtasemel (C1) ja inglise keele oskus kesktasemel (B2);
• arvuti ja infosüsteemide kasutamise oskus;
• oskus töötada iseseisvalt ja meeskonnas;
• hea suhtlemisoskus, kohusetundlikkus ja täpsus;
• kasuks tuleb varasem töökogemus pakutava ametikohaga sarnasel tööl ja dokumentide vormistamise kogemus.

Ettevõte pakub

Pakume tööd huvitavas keskkonnas, eneseteostus- ja arenemisvõimalusi ning sõbralikku meeskonda.