2023-08-23 14:48:55

Kodukoristaja Soome- Helsingi, Espoo, Vantaa piirkonda

CVKeskus.ee klient
Alates 10.43 €/tunnis Bruto

Töö kirjeldus

- Pakkuda tööd tragile kodude koristajale Soome tunnustatud suurfirmas Stella Kotipalvelut OY, kelle juhendamisel tehakse koristustööd eraisikute kodudes mis asuvad Helsingi, Espoo, Vantaa ehk Uusimaa piirkonnas.
- Töö sisuks on eraisikute kodude üld- ja hoolduskoristus.
- Tööülesanded on määratletud kindlaksmääratud tööde nimekirjaga, teha tuleb vaid neid töid mis nimekirjas märgistatud, kokkuleppelise aja vältel (miinimumaeg majapidamises 2 tundi).
- Töö toimub vastavalt graafikule argipäevadel (E-R). Päevas on keskmiselt 1-3 majapidamise koristamine.
- Töö on iseseisev ja liikuv, aktiivne.
- Liiklemine toimub ühistranspordiga, milleks on pealinnas väga head võimalused (buss, tramm, metroo, rong), alati antakse kaasa kontorist juhised kohalejõudmiseks ja transpordivariantide kasutamiseks.
- Koolitatakse töötajat korralikult enne tööle asumist, et tagada suurettevõttes ühesugune tase/ standard, igapäevaselt pakutakse ka tööalast nõustamist ja igakülgset tuge läbi meeskonnajuhtide (tiiminvetäjä).
- Töö sobib eelkõige naisterahvale.
- Töö algab võimalusel koheselt või kuni kokkuleppeliselt paari kuu jooksul!

Ootused kandidaadile

- Kandideerijal võiks olla eelnev koristuskogemus - kas kodude koristamise kogemus, hotellikoristuse kogemus, kontorite koristuses või muu analoogne koristamise kogemus.
- Kandideerija võiks osata soome keelt vähemalt elementaarsel tasemel, töö nõuab igapäevast suhtlust soome keeles.
- Kandideerija on usaldusväärne ja omab rikkumisteta tausta, kuna tegemist on eraisikute kodudes koristamisega on see väga oluline. Seega tulevad kasuks soovitused eelnevatelt tööandjatelt ning dokumendid tööalastest koolitustest ja oskustest.
- Oodatud on rõõmsameelne hoiak, see on Sinu visiitkaart ja edu võti!
- Kuna töökohad vahetuvad igapäevaselt ja töötaja liigub ühistranspordiga,võiks omada julget hoiakut ja orienteerumisoskust, et majapidamised juhiste järgi üles leida ja õigeaegselt kohale jõuda.
- Kandideerimine (CV) saata soovituslikult soome- või inglise keelsena.

Ettevõte pakub

- Ettevõte pakub konkurentsivõimelist palka ning muid lisasid ja soodustusi, palk kogemusteta alustajale on 10,43 EUR/h, koristamisalase kogemusega töötajale on tunnipalk kokkuleppeline + võimalik teenida lisatasu.
- Abi elamispinna leidmisel.
- Pikaaegset lepingulist töösuhet.
- Tööalaseid koolitusi enne tööle asumist ning täiendamisvõimalusi jooksvalt töö toetuseks.
- Häid kogemusi Soome tunnustatud suurettevõttes ja igati toetavat töökollektiivi.

Lisainfo

NB! CV palun saata soovitavalt soome keelsena ning kindlasti lisada sinna kõik koristusega seonduvad varasemad töökogemused! Samuti aus hinnang
soome
keele oskusele! Vaja on töötajat kes soome keeles end piisavalt väljendada oskab!