2023-08-23 14:48:55

Võimalus kasvada professionaaliks ja aidata inimestel teha kõige tähtsamaid otsuseid kinnisvaras

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kas oled väsinud praegusest rutiinist ja tunned, et ei realiseeri enda tõelist potentsiaali? – Loe super võimalusest siin!


Kui tunned, et praegune töö ei paku Sulle sellist arengut või sissetulekut nagu ootasid või otsid juba kooli kõrvalt uut väljakutset, siis oled õiges kohas! Peamised põhjused, miks hakatakse uusi võimalusi otsima on igav töökoht või soov teenida rohkem.

Kinnisvaras on just Sinul võimalus teha midagi palju ägedamat ja seejuures aidata ka teisi! Professionaalne kinnisvaramaakler toimetab igapäevaselt erinevate situatsioonidega, et võimaldada inimestel enda unistusi täita.

Meie oleme siin, et aidata Sinu unistused ellu viia! Töö maaklerina lausa nõuab pidevat enesearengut. Oleme üles ehitanud noore maakleri kasvuprogrammi, et valdkonda sisenemine oleks võimalikult kiire ja sujuv. Aga me ei peatu seal – meie missioon on luua Eestis uued standardid kinnisvara vahenduses!

Kui oled:
• Aktiivne
• Hea suhtleja
• Tulemustele orienteeritud
• Kiire õppija
Siis oled oodatud kandideerima tipptasemel müügimeeskonda!

Tihti ei julgeta enda unistuste suunas liikuda, sest kardetakse, et neil ei ole kogemusi, oskusi või haridust. Me ei otsi inimest, kellel oleks ilmtingimata kõrgharidus või valdkonnas 5 aastat kogemust. Me vajame inimest, kellel on tõeline tahe areneda ja kasvatada enda sissetulekut!

Kui tahad enda tulevikku muuta, ära karda esimest sammu – kandideeri!
Saada meile oma CV juba täna ja võtame Teiega ühendust!

Lisainfo

Vaadake videot paremal.