2023-08-23 14:48:55

Tallinna eesti keele maja juhataja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sihtasutus kuulutab välja konkursi Tallinna eesti keele maja juhataja leidmiseks. Just sellel ametikohal on Sul võimalik luua ja viia ellu visioon, millest järgnevad põlvkonnad uhkusega räägivad. Ootame Sind kandideerima, kui Sinu kirg on: - lõimumine ja tasakaalus ühiskond; - kaasav eestvedamine ning võrgustikuga suhtlemine; - keeleõpe ja andragoogika.

Ootused kandidaadile

Kui tunned end ära omadustes: südikas, loov, innovaatiline, empaatiline, liikuv, suhtleja, süsteemne, sihikindel ja avatud. Kui juhindud väärtustest: sallivus ja eetilisus. Eesti keele maja juhi töö teeb sujuvaks arusaam avaliku sektori toimimisest, tugev akadeemiline vundament (soovitavalt magistrikraad kasvatusteadustes, majanduses või riigiteadustes), varasem juhtimiskogemus, avaliku esinemise oskus ning eesti, vene ja inglise keele kõrgel tasemel valdamine. Samuti tulevad kasuks eelnevad teadmised erinevate fondide rakendamisest. Sinu peamiseks väljakutseks saab Integratsiooni Sihtasutuse üksuseks oleva eesti keele maja üles ehitamine Tallinnas, meeskonna loomine ja juhtimine, võrgustiku loomine koos oma valdkonna asjatundjatega ning avaliku kuvandi loomine.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume tööd väärtustavat kompensatsioonipaketti ning erilises ja olulises valdkonnas tegutsemise kogemust, valdkonna parimatest asjatundjatest koosnevat organisatsiooni; avatud juhtimisstiili ja eneseteostuse võimalust.

Lisainfo

Kandideerimiseks palun saada oma CV ja haridust tõendava dokumendi koopia hiljemalt 05. märtsiks 2018 läbi CV-Online’i, CV Keskuse või otse e-mailile Irene.Kaosaar(at)integratsioon.ee.
Lisa ¾ A 4 mõttearendus teemal: Eesti keele maja Tallinnas on oluline, sest…

Lõppvooru pääsenud kandidaate ootame grupiintervjuule, mille viib läbi karjäärinõustaja ja psühholoog Tiina Saar-Veelmaa.

Kõigile lõppvooru pääsenud kandidaatidele pakume võimalust personaalseks tagasisideks.