2023-08-23 14:48:55

Vastuvõtu administraator

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Hei Sina, usin ja tahtejõuline noor!

Kui soovid töötada keskkonnas, kus kunagi ei ole kahte samasugust päeva, kus on võimalik suhelda erineva kultuuritausta ja rahvusest inimestega ning tutvustada neile meie pealinna ja kodumaa huviväärsusi ja parimaid pärle, siis tule meile tööle!

Sinu tööülesanneteks on hotelli klientide rõõmsameelne teenindamine, klientide sõbralik vastuvõtmine ning väljaregistreerimine, informatsiooni jagamine, klientide abistamine ning lisamüük. Töö toimub vahetustega (sh. öösiti ja pühadel) kuid paindliku graafiku alusel.

Ootused kandidaadile

Sul on väga hea suhtlusoskus ning sa naudid meeskonnatööd. Valdad lisaks eesti keelele ka heal tasemel inglise keelt. Oled rõõmsameelne ja lõbus, kuid samas kohusetundlik ja täpne ning suudad teenindada kliente ka pingelises olukorras.

Ettevõte pakub

Pakume kaasaegseid töötingimusi, vaheldusrikast ja mitmekülgset tööd, väljaõpet, sõbralikku ja nooruslikku kollektiivi, konkureerivat palka ja tulemustest sõltuvat motivatsioonisüsteemi.

Lisainfo

Kui soovid kandideerida, siis palun saada hiljemalt 7.märtsiks CV koos palgasooviga (brutotasu)

Täname kandidaate konkursil osalemise eest. Vestlusvooruks sobivate kandidaatidega võetakse ühendust e-maili või telefoni teel.