2023-08-23 14:48:55

Müügispetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ootame tellimiskeskusesse tööle rõõmsameelset ja koostööaldist MÜÜGISPETSIALISTI, kelle põhiülesanneteks on tellimuste vastuvõtmise korraldamine, samuti tellimuste sisestamine, arvete vormistamine ja väljastamine ning arve-saatedokumentide ja tellimuste vastavuse kontrollimine. Lisaks eritellimustoodete pakkumine klientidele, uute koostööpartnerite leidmine ja neile võimaluste tutvustamine. Klienditagasiside kogumine ja edastamine.

Ootused kandidaadile

Ootused kandidaadile
• vähemalt keskharidus
• varasem müügitöö- ja kliendisuhete hoidmise kogemus;
• eesti keele väga heal tasemel valdamine kõnes ja kirjas ning vene keele suuline oskus, inglise keele oskus tuleb kasuks;
• täpsus, kiirus, pingetaluvus ja kohusetundlikkus;
• hea arvutikasutamise oskus, sh elementaartasemel Excel.

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub toredate kolleegidega tööd kõige mainekama kaubamärgiga ettevõttes, kaasaegset töökeskkonda ja töövahendeid, töötulemustele vastavat tasu. Tasuta transporti Tallinnast tööle Jürisse ja tagasi.

Väljavõte soodustustest, mida Kalev oma töötajatele pakub:
- Orkla aktsiate ostmine 1xaastas olulise allhindlusega - viimastel aastatel -30%, mille eest on võimalus tasuda järgmise aasta jooksul osade kaupa töötasust mahaarvamisega;
- toetused erinevate perekondlike sündmuste puhul;
- erinevaid meeskonnavaimu tugevdavaid ühisüritusi;
- ettevõtte spordisaali kasutamist ja tervisespordiürtustel osalemise toetamist jm

Tööaeg: esmaspäevast reedeni kell 8-16.30.
Kandideerida saab CV Keskuse vahendusel või saates oma CV ja motivatsioonikirja märksõnaga „müügispetsialist" kuni 21.veebruarini aadressile kandidaa(ät)kalev.eu.